Актрисата Лорина Камбурова, която почина вчера в болница в Москва е

...
Актрисата Лорина Камбурова, която почина вчера в болница в Москва е
Коментари Харесай

Актрисата Лорина Камбурова не дочака трансплантация на бял дроб

Актрисата Лорина Камбурова, която умря през вчерашния ден в болница в Москва е имала сериозни белодробни заболявания и даже се е нуждаела от трансплантация, която да се направи при първа опция във Виена. Това описа в ефира на bTV тази заран нейната другарка и колежка Рая Пеева, с която са учили в един клас в НАТФИЗ и са живеели дружно. 

Новината за гибелта на надарената 30-годишна актриса, позната с участията си в бг сериалите " Скъпи наследници " и " Връзки " потресе сътрудниците ѝ в България и Русия. От няколко години Камбурова живееше и работеше в Москва. Според първите информации тя е издъхнала след двумесечен престой в болница с тежка пневмония.

Малцина са знаели за здравословните ѝ проблеми. " Аз разбрах от моя сътрудник Тодор Дърлянов. Криела е всичко това от всички нейни близки. Не знам за какво и към момента не мога да си го обясня. ", описа още Рая Пеева в ефира на bTV. Лорина имаше разностранни гении, с изключение на актриса, беше и певица, напомни тя

" Ние бяхме последното й семейство. Тя беше сирак. Губи майка си като доста дребна. След това губи татко си. Нашият клас остана и за постоянно ще бъде нейното семейство ", сподели още Рая Пеева. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР